Современа Протетика

Современа протетика има за цел да надокнади функционално и естетски оштетени и изгубени заби, се со цел да се врати солидна функција и естетика, а со тоа самодовербата кај пациентот. Изработуваме сите видови на метал-керамички и целосно порцелански коронки и мостови, како и естетски порцелански ламинати(фасети). Во ординацијата се изработуваат и визил протези и акрилатни парцијални и тотални протези.
Scroll to top