Услуги

Рутински контроли

Основната цел на рутинската контрола е врз основа на современи научни податоци да препорача и обезбеди примена на најефикасни, проверени мерки и
средства за нивно спречување.

Коронки и мостови

Современа протетика има за цел да надокнади функционално и естетски оштетени и изгубени заби, се со цел да се врати солидна функција и естетика, а со тоа самодовербата кај пациентот.

Белење на забите

Вашата насмевка е првото нешто што го приметуваат луѓето кај Вас. Било да запознавате некого за прв пат, разговарате со колега, пријател, член од семејството, блескавата насмевка претставува основа за Вашата самодоверба.

Естетска стоматологија

Естетска стоматологија: е интердисциплинарна гранка во стоматологијата со цел подобрување на убавината на забите и враќање на самодовербата кај пациентите.

Протези

Нудиме широк спектар услуги за задоволување на потребите на нашите пациенти. Секоја насмевка е уникатна и затоа соработуваме со Вас за да утврдиме каков третман е потребен и кој најдобро функционира за Вас

Парадентоза

И покрај сваќањето дека од парадентозата нема спас, модерната стоматологија нуди решенија и концепти за успешно решавање на овој проблем .

Scroll to top