Ендодонција и лекување на заби

Endodontics

Ендодонција и лекување на заби: Сите третмани при заболување на пулпата, се со цел да се одстрани болката, да се продолжи трајноста на забот, како и да се спречат компликации од типот на цисти, грануломи и апсцеси во устата.

Scroll to top